Cara Menjana Pendapatan Sepenuh Masa Bermain Poker Texas Holdem Dalam Talian

poker

Menjana pendapatan bermain poker dalam talian pastinya bukan untuk semua orang. Walau bagaimanapun, ia pasti dapat dilakukan. Dan bagi sebilangan itu dapat dicapai dengan lebih mudah daripada yang anda fikirkan mungkin. Ikuti tujuh langkah ini dan ketahui apakah mencari nafkah bermain poker dalam talian sesuai untuk anda.

1) Ketahui Apa Permainan yang Perlu Dimainkan

Sekiranya anda APK 918Kiss2 ingin menjana pendapatan dengan baik bermain poker dalam talian, anda mesti tahu permainan apa yang harus dimainkan. Ya, saya dapat memberitahu anda mana yang lebih menguntungkan daripada yang lain tetapi keputusan ini juga bergantung kepada anda sebagai individu.

Keperibadian dan sifat tingkah laku anda adalah bahan penting untuk menentukan permainan mana yang akan dimainkan. Contohnya, jika anda seorang yang tidak sabar, jangan bermain kejohanan Roll Percuma. Kejohanan ini biasanya memerlukan masa minimum empat jam untuk diselesaikan dan pembayarannya sangat rendah untuk masa yang dilaburkan. Anda mungkin lebih baik bermain sit-n-gos tangan pendek.

Sebaliknya, jika anda seorang nelayan yang boleh duduk di atas kapal anda selama enam jam dan tidak perlu risau walaupun anda akan mendapat pertandingan dari kejohanan besar mungkin akan bermanfaat bagi anda.

2) Ketahui Tempat Bermain

Percaya atau tidak beberapa bilik poker lebih baik dimainkan daripada yang lain. Saya mempunyai senarai yang saya mainkan secara eksklusif. Tetapi ini memerlukan beberapa percubaan dan kesilapan dan penyelidikan untuk mengetahui. Sebab saya bermain di bilik yang saya lakukan adalah kerana, terus terang, mereka lebih mudah menang. Mereka mempunyai pemain yang lebih berpengalaman yang dapat saya kalahkan dengan mudah.

3) Gunakan Sistem yang Terbukti

Melayari seluar anda bukanlah strategi poker yang boleh diterima atau menang. Sekiranya anda baru menggunakan poker, mungkin bijak bagi anda untuk membuat kajian mengenai strategi poker yang berbeza untuk mengetahui apa yang paling sesuai untuk anda. Contohnya, Texas-Holdem-Secrets-Exposed.com atau Texas-Holdem-Videos.com menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menang menggunakan pelbagai sistem yang terbukti.

Jangan risau anda boleh menyesuaikannya dan mengemas kini agar sesuai dengan keperibadian dan gaya permainan anda. Tetapi sila fahami bahawa anda mesti mempunyai sistem dan menerapkan sistem itu jika anda ingin menang secara konsisten. Anda juga boleh menggunakan sistem tangan permulaan yang terbukti ini untuk memulakan anda dengan kaki kanan.

4) Urus Bankroll Anda Dengan Betul

Jangan masuk ke meja 10 orang $ 100 sit-n-go jika anda baru bermula. Rasa permainan dengan bermain di buy-in yang lebih kecil dan kemudian naik ke peringkat ke meja buy-in yang lebih besar.

Saya akan mengatakan ini. Wang itu dihasilkan di meja beli yang lebih besar. Contohnya $ 30- $ 50 buy-in. Sebabnya? Kerana anda tidak mempunyai banyak kegilaan seperti yang anda lakukan di meja $ 5. Yang saya maksudkan ialah siapa sahaja dan semua orang akan bermain seperti orang bodoh apabila mereka hanya mempertaruhkan $ 5. Tetapi ketika mereka bermain dengan $ 30 atau $ 50, mereka bermain dengan cara yang berbeza. Walau bagaimanapun, mereka masih boleh dikalahkan dengan mudah!

5) Ketahui Kapan Berhenti Bermain dan Kapan Tetap Bermain

Sekiranya anda kurang bernasib baik, berhenti bermain sebentar. Tidak masuk akal untuk terus bermain ketika kad tidak datang untuk anda. Sebaliknya jika anda bermain beruntun selagi boleh. Tidak ada alasan untuk menolak trend ketika berjalan sesuai keinginan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *